L series

Discussion in 'Saturn L-series' started by Tom, Feb 7, 2004.

  1. Tom

    Tom Guest

    Has anyone solved the auto HVAC problem blows hot air for 10 mim
    then changes to cold air automatic, if you change the temp by 1 degree
    it will go from hot to cold and so on back and forth
     
    Tom, Feb 7, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Tom

    PandoraSun Guest

    Even tho my L was just bought back as a lemon (due to other issues), the
    heat/air never did get corrected even after having the latest TSB done on
    it.
    I will miss my L, but I won't miss the heat/air troubles in the car.
     
    PandoraSun, Feb 8, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Tom

    Oppie Guest

    What years and models did this affect? Is there a TSB on it.

    Haven't seen this yet on my '01 LW300 - Oppie

    =========
     
    Oppie, Feb 9, 2004
    #3
  4. Tom

    Tom Guest

    mines an 03 and somewhere i saw a TSB posted and someone said it didnt
    work, I did have the reprograming done and it didnt help i try to run
    it on the manual mode as much as possible but it will still send a blast
    of cold or hot air i would think it is a software problem. but my dealer
    dosnt know of a fix will be taking it back in soon for service will
    ask again
     
    Tom, Feb 9, 2004
    #4
  5. Tom

    PandoraSun Guest

    Mine was an 03 with the auto climate control.
    Yes to tsb according to my local service manager. Yet it did not work
    recently when tried on my L..
    Lots of posts on Saturnfans.com from others with this and other issues. It
    is also a great site that has Saturn techs there to help you out also. They
    were awesome when I recently needed them.
     
    PandoraSun, Feb 9, 2004
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.